Waarom werken bij United Experts?

We investeren graag in talent. Medewerkers krijgen kansen om hun expertises te ontwikkelen en uit te bouwen, te onderhouden of uit te breiden. Continue opleiding en persoonlijke ontwikkeling vormen een leidraad in ons hr-beleid. Lees hier gerust de eigen ervaringen van de collega's, snuif de werksfeer op en ontdek onze groei van de afgelopen 25 jaar.

En ben je overtuigd? Solliciteer dan gewoon!

Odoo CMS - een grote afbeelding
Odoo CMS - een grote afbeelding
 
 

Onze werksfeer

Werken bij United Experts, is werken in een fantastisch en gedreven team. Stuk voor stuk zoeken wij mensen die een expert zijn in hun vakgebied. De klant staat centraal en dat stralen onze medewerkers uit in elke actie die ze uitvoeren. Levenslang leren zit ingebakken in de dagelijkse werking van United Experts. Benieuwd naar onze werksfeer? Ontdek onze troeven in deze video. 

 
 

Een uniek HR-beleid

In oktober 2017 werd United Experts genomineerd voor de HR Award van VOKA Limburg. We grepen nipt naast de overwinning. Maar ons HR-beleid is doorspekt met onze waarden en visie. We zijn steeds op zoek naar mensen met kennis die zich thuis voelen in onze bedrijvengroep.

Levenslang leren zit ingebakken in de dagelijkse werking van United Experts. Dat kan je ook lezen in dit interview met HR-manager Silvio Giovannelli in MT Magazine

 
 

We groeien

Ondertussen vieren we onze 25ste verjaardag. Ooit zijn we gestart met een team van enkele ondernemende boerenzonen en -dochters. Maar vandaag is ons kennisnetwerk uitgebreid met meer dan 270 experten in diverse domeinen. Hier krijgt iedereen de kans om zijn kennis en interesses verder uit te bouwen. 

Kom ook werken bij United Experts!