United Experts

Uw netwerk van experten

Over ons kennisnetwerk

U bent ondernemer en wil zich focussen op de kernactiviteit van uw zaak. Bij United Experts vinden wij het belangrijk om op een pragmatische en proactieve manier uw strategie te bepalen of administratie te ondersteunen. We zijn een echt kennisnetwerk met meer dan twintig jaar ervaring waarbij expertise de basis vormt om uw plannen te realiseren.

Elke medewerker bij United Experts draagt dezelfde waarden en principes uit. Dat maakt ons bedrijf uniek. Bovendien zijn, en blijven we, een open netwerk. Nieuwe ondernemers, met dezelfde waarden en principes, nemen we graag op in onze groep.


Waarden en principes

Proactief en Oplossingsgericht

Een uitdagende werkomgeving waarbij problemen een oplossing krijgen. Wij streven steeds naar de realisatie van uw plannen. We nemen uw zorgen rond administratie en wetgeving weg. We verdiepen ons in alle nodige wetten en houden de vinger aan de pols voor (mogelijke) veranderingen. Op die manier kan u zich focussen op het ondernemen. Bovendien adviseren we ook bij de klant toekomstgericht: we pakken niet enkel de huidige probleemstelling aan, maar kijken ook verder dan vandaag.

Assertief en Doorzettingsvermogen

Onze medewerkers zijn kuitenbijters. Elk een krak in zijn domein. Zo zal uw adviseur of consulent steeds op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw plan. Ze gaan geen enkel overleg of hindernis uit de weg en zijn daardoor positief assertief. 

Betrouwbaar en Integer

Als klant heeft u vertrouwen in onze medewerker. Ze zijn betrokken bij uw dossier en zullen steeds correct en eerlijk handelen. Dat maakt dat u telkens opnieuw kan rekenen op integriteit en een juiste aanpak van uw plan. We gaan tot het uiterste maar we zijn ook eerlijk over de grens van het (on)mogelijke.

Pragmatisch en Expertise

Als ondernemer, in welke sector ook, heeft u dromen en plannen. Of soms wordt u geconfronteerd met een probleem. Onze medewerkers zullen u steeds op een pragmatische manier oplossingen reiken en voorstellen doen. Dankzij continue opleiding denken we telkens opnieuw probleemoplossend. We kennen ons vak door en door waardoor we telkens per bedrijf een aangepaste oplossing kunnen bieden.


Wie zijn we?

In 1996 waren de eerste Experts al actief.

Lees er hier alles over.

Autonome teams

Met het ESF-project wil United Experts al de nodige voorbereidingen doen om binnen het bedrijf een organisatiekanteling te doen en te gaan werken op basis van autonome teamsLees verder 

+20

jaar ervaring

+230

adviseurs en consultants

+20.000

projecten

+10.000

klanten