Seminaries voor architecten

Als multidisciplinaire adviesgroep hebben we ruime ervaring bij het begeleiden van milieu- en stedenbouwkundige vergunningsaanvragen en uiteraard sinds 23 februari 2017 ook met de aanvragen voor de omgevingsvergunning. 

Als architect beseft u vast wel dat de steeds wijzigende wetgeving het moeilijker maakt om vergunningsaanvragen in te dienen. United Experts en haar diverse merken kunnen u hierbij helpen. Kom alles te weten over recente wijzigingen die nuttig kunnen zijn voor u als architect tijdens onze ontbijtseminaries. Na een reeks succesvolle ontbijtseminaries in 2018, zetten we deze infosessies verder in 2019 op verschillende locaties. U krijgt een lekker ontbijt voorgeschoteld, kan wat ervaringen uitwisselen met andere architecten en u kan al uw vragen voorleggen aan onze consultants. Op een efficiënte manier brengen we u op de hoogte van de belangrijkste wetswijzigingen. Bovendien zorgt deze formule ervoor dat u amper kostbare tijd van uw werkdag verliest. 

Geplande seminaries

Volgende seminaries staan voorlopig op de agenda:

Inschrijven

Wilt u er bij zijn? Schrijf u dan alvast in! Doorklikken op de datum en locatie van keuze, brengt u op het inschrijfformulier. Voor vragen kan u uiteraard terecht op info@unitedexperts.be of op het nummer 011 71 19 91.

Programma 28 mei - Wetteren

17u15 Ontvangst 

17u30 Korte voorstelling van de adviesgroep United Experts (Carl De Braeckeleer)

17u45 Omgevingsvergunning: Knipperlichten voor bijlagen & studies (Keaty Maes) 

18u00 Zonevreemd wonen en planologisch attest (Carl De Braeckeleer)

18u15 Praktische oplossingen rond waterbuffering en infiltratie (Frank Caers)

18u30 Aandachtspunten inzake brandveiligheid (Koen Steenhoudt)

18u40 Sloop: Een stand van zaken (Seppe Van der Stoelen)

18u50 Stabiliteit: ingenieur als verlengstuk van de architect (Koen Steenhoudt)

19u00 Netwerken bij een hapje en drankje


INSCHRIJVEN