Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

United Experts op BedrijvenContactdagen

Op 4 en 5 december kan je ons opnieuw bezoeken op de grootste netwerkbeurs voor ondernemers in West-Vlaanderen. Bezoek ons op de stand 400B op het Ieperplein! Lees meer. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Turnhouts kantoor breidt uit

Slechts zes jaar na de verhuis van Merkplas naar Turnhout, treedt het Antwerpse United Experts kantoor opnieuw uit zijn voegen. Door de interne groei werd het kantoor op de Everdongenlaan snel te klein. De werknemers moeten gelukkig niet al te ver verhuizen. Een deel van hen zal intrek nemen in het naastliggend kantoorgebouw. Het huidige kantoorgebouw blijft dus ook behouden. Lees meer. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Het DNA van United Experts

De adviesgroep United Experts brengt bedrijven met diverse expertises en complementaire skills samen. Elke onderneming bewaart zijn eigen karakter, maar samen delen we dezelfde waarden en principes: ons DNA.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Netwerkavond voor architecten

Kom alles te weten over recente wijzigingen die nuttig kunnen zijn voor u als architect tijdens. Na een reeks succesvolle seminaries in 2018, zetten we deze infosessies verder in 2019 op verschillende locaties. Ontdek de details hier. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Welkom Erfgoed en Visie

Architectuur- en adviesbureau voor erfgoedprojecten, Erfgoed en Visie, sluit zich aan bij de experten van United Experts. Zo breidt ons kennisnetwerk uit met de komst van een energiek team met een passie voor erfgoed. Lees meer. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Ontbijtseminarie voor architecten

Kom alles te weten over recente wijzigingen die nuttig kunnen zijn voor u als architect tijdens onze ontbijtseminaries. Na een reeks succesvolle seminaries in 2018, zetten we deze infosessies verder in 2019 op verschillende locaties. Ontdek de details hier.