Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Objectief advies voor uw vastgoedproject

Wenst u kwalitatief advies met een objectieve kijk op uw project?  Wij bieden u ondersteuning vanaf de start van de zoektocht, tot de aankoop en realisatie van uw project. 

Lees meer

 
 

United Experts komt uit haar kot

Vanaf 4 mei komen we langzaam aan uit ons kot. Thuiswerk blijft de norm. Maar je kan onze medewerkers ook regelmatiger terugvinden op onze kantoren. Hou daarbij wel rekening met de maatregelen! Uiteraard blijven afspraken via videogesprek  ook mogelijk.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

JOBDAG voor nieuwkomers

Ben je (interieur)architect of bouwhistoricus? Heb je interesse in de erfgoedsector, maar weet je niet helemaal wat je kan verwachten van de restauratiesector? Of twijfel je om erfgoedstudies te beginnen? Dan kunnen wij misschien wel een antwoord bieden op jouw vragen! Lees hier alles over de jobdag op 22 april.  

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

United Experts op BedrijvenContactdagen

Op 4 en 5 december kan je ons opnieuw bezoeken op de grootste netwerkbeurs voor ondernemers in West-Vlaanderen. Bezoek ons op de stand 400B op het Ieperplein! Lees meer. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Turnhouts kantoor breidt uit

Slechts zes jaar na de verhuis van Merkplas naar Turnhout, treedt het Antwerpse United Experts kantoor opnieuw uit zijn voegen. Door de interne groei werd het kantoor op de Everdongenlaan snel te klein. De werknemers moeten gelukkig niet al te ver verhuizen. Een deel van hen zal intrek nemen in het naastliggend kantoorgebouw. Het huidige kantoorgebouw blijft dus ook behouden. Lees meer. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Welkom Erfgoed en Visie

Architectuur- en adviesbureau voor erfgoedprojecten, Erfgoed en Visie, sluit zich aan bij de experten van United Experts. Zo breidt ons kennisnetwerk uit met de komst van een energiek team met een passie voor erfgoed. Lees meer. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Het DNA van United Experts

De adviesgroep United Experts brengt bedrijven met diverse expertises en complementaire skills samen. Elke onderneming bewaart zijn eigen karakter, maar samen delen we dezelfde waarden en principes: ons DNA.