Kantoor United Experts verhuist in Ieper

Vanaf 14 juni 2021 palmt ons kantoor te Ieper de vijfde verdieping in van het kantoorgebouw Ter Waarde 50. Tal van innovatieve bedrijven hebben in dit iconisch gebouw hun thuis gevonden en binnenkort zijn ook de experten van United Experts hier terug te vinden. Met uitzicht op de weidse omgeving rondom Ieper vinden onze medewerkers hier een rustige & aangename werkomgeving.

Ver hoeven de collega'sniet te verhuizen. Het vorige kantoorgebouw bevindt zich namelijk op dezelfde site. Maar omdat het team zo hard groeit, momenteel zijn ze al met bijna 40 consulenten, was de noodzaak om een ruimere werkomgeving te zoeken groot. “Met de extra ruimte kunnen we niet alleen onze bestaande werknemers meer plaats en een aangename werkomgeving bieden, we voorzien meteen ook ruimte voor de uitbreiding van de komende jaren”, aldus Carlos Roelens, bestuurder bij United Experts. Die uitbreiding lijkt reëel want we kenden in de afgelopen jaren immers een immense groei met ondertussen al kantoren op 13 verschillende locaties.

De wetgeving wordt steeds complexer, steeds meer bedrijven en particulieren zijn dus vragende partij voor de expertise van onze consulenten. Daarnaast werden de laatste jaren nieuwe ondernemingen opgenomen binnen ons kennisnetwerk, door deze twee factoren groeit ook het aantal werknemers”, aldus Roelens. 

Bij United Experts willen we niet alleen dicht bij de klanten staan, maar ook dicht bij de woonplaats van de medewerkers. Daarom is de investering in de kantoren een vanzelfsprekendheid. Zo krijgen onze experten de kans om dicht bij huis hun expertises verder uit te werken waarbij er telkens een beroep kan gedaan worden op de kennis van meer dan 270 collega’s over heel Vlaanderen. 

 PARTAGER CE MESSAGE: