Turnhouts kantoor van United Experts breidt uit

Slechts zes jaar na de verhuis van Merkplas naar Turnhout, treedt het Antwerpse United Experts kantoor opnieuw uit zijn voegen. Door de interne groei werd het kantoor op de Everdongenlaan snel te klein. De werknemers moeten gelukkig niet al te ver verhuizen. Een deel van hen zal intrek nemen in het naastliggend kantoorgebouw. Het huidige kantoorgebouw blijft dus ook behouden.

Na de verhuis van het naastliggende bedrijf kwam hun kantoor leeg te staan, net op het moment dat United Experts begon uit te kijken naar een nieuw pand voor de uitbreiding. Door deze samenloop van omstandigheden kan United Experts haar centrale ligging in Turnhout behouden en kunnen klanten nog steeds terecht op hun vertrouwde en vlot bereikbare adres. 

“Met de extra ruimte kunnen we niet alleen onze bestaande werknemers meer plaats en een aangename werkomgeving bieden, we voorzien meteen ook ruimte voor de uitbreiding van de komende jaren”, aldus Patrick Herijgers, adviseur bij United Experts. Die uitbreiding lijkt reëel, het bedrijf kende in de afgelopen jaren immers een immense groei. 

“De wetgeving wordt steeds complexer, steeds meer bedrijven en particulieren zijn dus vragende partij voor de expertise van onze consulenten. Daarnaast werden de laatste jaren nieuwe ondernemingen opgenomen binnen ons kennisnetwerk, door deze twee factoren groeit ook het aantal werknemers”, aldus Herijgers. 

United Experts is een kennisnetwerk dat de expertise van verschillende ondernemingen samenbrengt. In het kantoor in Turnhout vind je o.a. studie-en adviesbureaus DLV, Profex, Landmax en Het Beeld Van Morgen. Meer info over deze ondernemingen kan je vinden via www.unitedexperts.be/onze merken.