Odoo afbeelding en tekstblok

Uw partner voor innovatieve groen- en infrastructuurprojecten

Samen met u willen we oplossingen uitwerken voor de openbare ruimte van morgen met de bedoeling dat toekomstige generaties kwaliteitsvol kunnen genieten van een belevingsvolle inrichting van de woon-werkomgeving met de natuur als leidraad.

Heb je vragen? Bel ons gerust op 011/71 24 04.

Contacteer ons voor meer info.

Omgeving en natuur zijn begrippen die tot ons basis-DNA behoren. 

Voortdurend kiezen wij voor de meest optimale ruimtelijke invulling van ecosysteemdiensten binnen een gebied, zonder de visie van eigenaars uit het oog te verliezen

Odoo afbeelding en tekstblok

Wie zijn we?

De open ruimte staat meer en meer onder druk. Vanzelfsprekend moeten we schaarse ruimte voortaan best slimmer, beter en innovatiever ontwikkelen met meer aandacht voor de natuur en de diensten die de natuur ons kan aanreiken (ecosysteemdiensten).

Beleidsmakers willen voor de inrichting van het openbaar domein daarom graag in zee gaan met een partner die beslagen is in een waaier van disciplines en vaardigheden, zoals Het Beeld Van Morgen.

Met Landmax bouwde Raf Kempen alvast de expertise op om met behulp van ecologische processen een ruimte maximale draagkracht en buffercapaciteit te geven. Door deze kennis van Landmax te combineren met de inzichten van Frank Caers (Atelier VT) kan Het Beeld Van Morgen sneller, innovatiever en beter een antwoord geven op de toekomstige uitdagingen.

In het domein van de landschapsontwikkeling wil Het Beeld Van Morgen werk maken van duurzame, structurele en professionele oplossingen om de bestaande ruimte optimaal te benutten.

Het Beeld Van Morgen maakt deel uit van een sterke groep met diverse expertises en complementaire skills onder de naam United Experts. Deze groep bevat o.a. ingenieurs, ruimtelijke planners, bodemexperten, ... Op die manier kan Het Beeld Van Morgen steeds een beroep doen op collega's met ijzersterke ervaring in hun vakgebied.

Dat is een geweldige troef voor onze klanten.

De toekomstige inrichting van het openbaar domein moet een leefbare en sociale ruimte worden, waarbij we het element mobiliteit en beeldkwaliteit niet uit het oog mogen verliezen. 

We onderscheiden ons door elk nieuw project op te starten met oog voor de verschillende soorten landschappen en omgevingen.

Door onze specifieke aanpak kunnen wij de meest complexe dossiers tot een goed einde brengen. 

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Onze diensten

  • Ontwerpen van de openbare en particuliere ruimte

  • Opmaak van inrichtingsplannen en structuurplannen

  • Uitwerking van ruimtelijke analyses

  • Infrastructuur, riolering en waterbuffering

  • Opmaak van uitvoeringsplannen, meetstaten, lastenboeken

  • Werfopvolging

Contact

Frank Caers


- SENIOR LANDSCHAPSARCHITECT -

Koolmijnlaan 201  | 3582 Beringen 

frank.caers@unitedexperts.be

T 0475 67 55 95