United Experts investeert in verdere groei op be-MINE

Sinds september 2017 vindt de adviesgroep United Experts haar thuisbasis op de be-MINE site. Het grote U-vormige kantoorgebouw combineert de mijngeschiedenis met een aangename werkomgeving voor de meer dan 60 medewerkers op de hoofdzetel van United Experts. Omdat het bedrijf sterk gelooft in de verdere groei en investering in de Limburgse economie heeft het de Passerelle, in de nabijheid van het huidige kantoor aangekocht. Met deze aankoop versterkt United Experts de verankering in Beringen.

De onderste passerelle vormt een zwevende verbinding tussen de liften en de lampenzaal en wordt in de volksmond ook wel de ‘zwarte gang’ genoemd, refererend aan de vuile mijnwerkers die door deze gang terugkwamen van hun werk en richting de badzaal gingen om zich te douchen. De be-MINE site kent sinds enkele jaren een enorme opleving en vormt voor velen een toeristische én ontspannende trekpleister. Daarnaast vormt de site ook de thuisbasis voor enkele bedrijven waaronder United Experts.

Met de aankoop van de Passerelle start het kennisnetwerk aan een nieuw avontuur. Het zwevende gebouw wordt grondig gerenoveerd met een uitgesproken aandacht voor duurzaamheid, een stimulerende werkomgeving en ruimte voor startende ondernemers.

Als werkgever wil United Experts uiteraard sterk investeren in een creatieve en inspirerende werkomgeving. Het huidige kantoorgebouw op de be-MINE site is in een drietal jaar volledig bezet. De groei van de bedrijvengroep van studie- en adviesbureaus kent echter geen grenzen waardoor de aankoop van extra ruimte nodig was.

Daarnaast wil United Experts ook een aangename werkplek creëren waar startende ondernemers een thuis vinden. Een extra stimulans om de lokale economie een duwtje in de rug te geven.

Ruimte, licht en warmte staan centraal in het ontwerpen van deze nieuwe werkomgeving. Een tendens die United Experts hanteert in heel wat van haar kantoren. Naast het hoofdkantoor op de be-MINE site voorziet deze bedrijvengroep namelijk nog op acht andere locaties in Vlaanderen en twee in Wallonië werkgelegenheid in stimulerende werkruimtes.


Meer info:

Silvio Giovannelli | 0495 29 25 27

www.unitedexperts.be | info@unitedexperts.be | 011 71 19 91

SHARE THIS MESSAGE: