Collega's aan het woord

 

 

Marleen, onthaalmedewerker

Een persoonlijk onthaal, zowel in het kantoorgebouw als aan de telefoon. Daarvoor zorgt onze duizendpoot Marleen. Dankzij haar loopt al twaalf jaar de interne en externe telefonische communicatie op wieltjes, worden bezoekers warm onthaald met een verse kop koffie in ons kantoor te Wetteren, krijgt de verstrooide collega zijn broodje toch nog besteld na 11 uur en wordt de overwerkte consultant onvoorzien een handje toegestoken, …. En dat elke dag opnieuw met een brede glimlach. Hoe ze dat doet? Dat vertelt ze hier!

Odoo afbeelding en tekstblok

Hoe ziet een werkdag bij United Experts eruit?

Een dag als onthaalmedewerker bij United Experts bestaat grotendeels uit een aantal repetitieve taken, maar toch loopt het zelden zoals ik ’s ochtends dacht. Ik hou natuurlijk orde in de vergaderzalen en bestel broodjes, maar ik ondersteun ook het marketingteam met mailingbrieven, evenementen en de telling van drukwerk en gadgets. Ook onze consultants ondersteun ik met het uitprinten en doorsturen van rapporten, het kopiëren van plannen en de verzendingen ervan met de post. Ik heb dus mijn handen vol, maar ik doe het heel graag!


Wat geeft jou voldoening in jouw job?

Mijn doel is om elke klant met een tevreden gevoel achter te laten. Het geeft me een goed gevoel als iemand mij bedankt, je moet je dan ook inleven in de klant. Maar mijn dag is pas echt geslaagd als ik mijn collega’s heb kunnen bijstaan waar en wanneer het nodig is. Ik draag dan ook graag zorg voor hen op mijn manier. 


"United Experts is een heel jong en dynamisch bedrijf waarbij je kansen krijgt om te groeien." - Marleen


De sfeer bij United Experts en jouw team, hoe is die?

Het beeld dat ik had van United Experts als werkgever klopt in elk geval met de realiteit. Hier heerst een open sfeer waar klanten warm onthaald worden en collega’s met een hartelijke manier omgaan met elkaar. Er is ook voldoende ruimte voor gezamenlijke ontspanning. Ons feestcomité doet enorm veel inspanningen om regelmatig iets te organiseren zodat we elkaar nog beter leren kennen buiten de werksfeer. Bovendien heeft elk team ook nog eens teambuildings of andere activiteiten. Ja, ik voel me hier thuis en ik werk hier heel graag!  


Wat leerde je dankzij United Experts al bij?

Omdat ik een lange tijd alleen heb ingestaan voor het onthaal in Wetteren, kon er soms wel eens iets fout lopen. Het liefste heb ik dat alles perfect loopt, maar ik heb geleerd dat dit niet altijd kan. Dat ligt dan ook niet altijd in jouw handen. Maar hierdoor leer je wel oplossingsgericht denken en zelfstandig werken. Ook heb ik met veel geduld leren werken in volle verbouwingswerken. Vier maal van bureau verhuisd, onder het stof en met veel lawaai, maar vol moed verder gegaan. Nu heeft United Experts een mooi ingericht kantoor in Wetteren, waar ik heel trots op ben en graag werk! 


Hoe zou jij kort United Experts omschrijven?

United Experts is een heel jong en dynamisch bedrijf waarbij je kansen krijgt om te groeien. Het DNA van United Experts sluit dan ook perfect aan bij mijn werkdoelen en mijn persoonlijkheid.