Collega's aan het woord

 

 

Annemie - EXPERT CONSULENT BIJ PROFEX

Iedereen wordt zonder twijfelen goed bediend bij Annemie, expert consulent bij Profex. Een gezonde mix van klanten adviseren, een eerstelijncontact zijn en haar jarenlange ervaring zorgt elke dag opnieuw voor tevreden klanten én medewerkers.  Hoe ze dat doet? Dat vertelt ze hier...

Odoo afbeelding en tekstblok

Hoe ziet een werkdag bij United Experts eruit? 

Gestart als schoolverlater in 2005, heb ik de kans gekregen om binnen Profex te ontdekken waar mijn interesses liggen en welke specialisaties ik mij in wou verdiepen. Door veel ervaring op te doen in het opstellen van dossiers en het maken van contacten met klanten en overheden, ben ik geleidelijk aan doorgegroeid tot expert consulent en eerstelijnscontact.

Door de combinatie van zowel vergunningsaanvragen, milieucoördinatie als begeleiding voor het behalen van bepaalde erkenningen, heb ik bijzonder veel afwisseling in mijn job. Ik heb een verscheidenheid aan dossiers waar ik moet aan werken waar uiteraard, soms strakke deadlines aan verbonden zijn. Tussendoor komen er ook veel ad hoc zaken binnen, dat is eigen aan de consultancy. We proberen elke klant zo goed mogelijk te bedienen, wat soms ook inhoudt dat je alles moet laten vallen om een bepaald probleem het hoofd te bieden. Dat zorgt soms voor de nodige adrenaline, maar houdt het ook boeiend en uitdagend.

Een voordeel in zo een situaties is dat we werken in teamverband, wat wil zeggen dat we altijd met enkele mensen goed op de hoogte zijn van elkaars dossiers. Indien nodig kunnen we dus ook voor elkaar in de bres springen. Dat zorgt voor een nauwe samenwerking en een zeer hecht groepsgevoel, wat het heel bijzonder maakt om in dit team te mogen werken.

Door een gezonde mix van collega’s met jarenlange ervaring en iets minder, proberen we iedereen naar een hoger niveau te tillen en halen we het beste in iedereen naar boven.


Wat geeft jou voldoening in jouw job? 

Ik vind het belangrijk om onze klanten goed te kunnen bedienen en ze met raad en daad bij te staan waar ze door de vele regelgeving het bos de bomen niet meer zien. Wij nemen een stuk van hun zorgen weg, zodat ze zich kunnen richten op hun bedrijf en hun ondernemerschap.

Daarnaast vind ik het ook belangrijk om binnen ons team de hechte band te behouden. Door intensieve begeleiding en ondersteuning, trachten we er samen voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt binnen het team. Deze manier van werken zorgt voor een grote veerkracht.


"Door intensieve begeleiding en ondersteuning, trachten we er samen voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt binnen het team. " - Annemie
Odoo afbeelding en tekstblok

De sfeer bij United Experts en jouw team, hoe is die? 

De sfeer binnen United Experts is top. Binnen ons eigen team trachten we een nauwe samenwerking te creëren met voldoende vrijheid voor iedereen om zich te ontwikkelen. Door de uitgebreide waaier aan expertises binnen het volledige bedrijf, komen we heel vaak in contact met andere teams. We leren enorm veel van elkaars ervaringen wat iedereen scherp houdt. 

Heel United Experts houdt ook van een goed feestje, dus op tijd en stond drinken we er eentje op en kunnen we de beentjes eens strekken. Dat zorgt voor een fijn samenhorigheidsgevoel, zowel tussen de verschillende afdelingen op 1 kantoor als tussen de kantoren onderling.


Wat leerde je dankzij United Experts al bij? 

Dankzij United Experts heb ik geleerd dat niet altijd alles even vlot kan verlopen, maar dat volhouden de boodschap is. We zoeken altijd naar een oplossing, ook al is dat niet meteen het meest voor de hand liggende scenario. 

De verscheidenheid aan specialisaties en ervaring binnen United Experts zorgt er ook voor dat we pragmatisch en oplossingsgericht werken en een open vizier houden. 


Hoe zou jij kort United Experts omschrijven? 

Voor mij is United Experts een bedrijf dat een enorme wil toont om vooruit te gaan. Het zorgt voor een energieflow waarin je meegezogen wordt. Hierdoor ontstaat er veel zin om elke dag te gaan werken!