Collega's aan het woord

 

 

Ann - Boekhouder

De boekhouding uitvoeren van 27 vennootschappen. “Zo veel, dat is toch niet haalbaar?!” zou je denken. Maar voor onze boekhoudster Ann is, samen met haar twee andere boekhoud-collega’s geen uitdaging te groot! Met haar enthousiasme en gedrevenheid brengt ze nog snel een ‘last minute’ betaling in orde, zorgt ze dat elk bankrekeninguittreksel bij de juiste vennootschap belandt en springt ze haar team bij waar nodig is. Hoe ze dat doet? Dat vertelt ze hier…

Odoo afbeelding en tekstblok

Hoe ziet een werkdag bij United Experts eruit?

Sinds 2008 versterk ik het boekhoudteam bij United Experts. Omdat ik daar de kans kreeg om mij te ontplooien op persoonlijk en professioneel vlak, ben ik gegroeid van het verwerken van de bedrijfseconomische boekhouding van de klanten naar de volledige interne boekhouding van de groep. Sindsdien voer ik voor 27 vennootschappen, groot en klein, de boekhouding uit. 

Als je voor zoveel vennootschappen de boekhouding uitvoert, is de controle houden en het overzicht bewaren dan ook heel belangrijk. Het komt regelmatig eens voor dat er last minute betalingen uitgevoerd moeten worden om toch maar die ene bestelling op tijd te krijgen. Gelukkig kan ik ook bij zulke momenten rekenen op mijn team en brengen we samen alles zo snel mogelijk in orde. 


Wat geeft jou voldoening in jouw job?

Het fijne aan mijn job vind ik de variatie aan mijn takenpakket en de nauwe samenwerking met de CEO van United Experts en andere zaakvoerders en bestuurders. Omdat ik van hen voldoende appreciatie krijg, geeft dit mij een grote voldoening en stimulans om elke ochtend met een brede glimlach naar mijn werk te vertrekken. 


"We helpen elkaar verder groeien en dat zorgt voor een open en positieve sfeer. " - Ann
 

De sfeer bij United Experts en jouw team, hoe is die?

Bereikbaar zijn en elkaar bijstaan bij problemen, dat vinden wij als boekhouders heel belangrijk. Ons team komt met elke afdeling in aanraking waardoor onze workflow zo vlot mogelijk moet verlopen. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij door mijn - tot nu toe - verzamelde kennis te delen aan mijn collega’s. Op deze manier helpen we elkaar verder groeien en zorgt dit voor een open en positieve sfeer. Wij hopen dat elke vennootschap en medewerker van United Experts tevreden is van ons, want wij vinden onszelf een topteam! :-) 


Wat leerde je dankzij United Experts al bij?

In deze job is het belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Dit pakken we aan door alles zoveel mogelijk te digitaliseren en te kijken hoe ik mezelf en de werkomgeving steeds kan verbeteren. Ook hier heb ik geleerd om over alles duidelijk te communiceren, zeker als je in teamverband werkt.


Hoe zou jij kort United Experts omschrijven?

United Experts is op een korte tijd enorm gegroeid en geëvolueerd. Dit heeft mij tot de dag van vandaag helpen groeien naar een ervaren boekhoudster van 27 vennootschappen. Bedankt daarvoor!