Collega's aan het woord

 

 

Dakota - IT-medewerker

Je herkent het vast wel: de printer die weer een foutmelding geeft als je dringend iets moet afprinten, je website die plots niet meer wil laden of jouw laptop die blijft haperen en ineens een volledig zwart scherm tevoorschijn tovert. Gelukkig staat onze IT-kenner Dakota steeds paraat. Met geduld en liefde voor het vak, lost hij al onze IT-problemen op. En hoe hij dat doet? Dat vertelt hij hier! 

Odoo afbeelding en tekstblok

Hoe ziet een werkdag bij United Experts eruit?

Als ik mijn dag start, weet ik nooit welke uitdagingen ik ga tegenkomen. Er zijn natuurlijk enkele vooraf geplande afspraken in mijn agenda, maar flexibiliteit in mijn job is een belangrijke vereiste. Zeker om iedereen 100% te woord te kunnen staan.

Bij United Experts wordt er continu gezocht naar de plaats binnen het bedrijf waar we ons optimaal kunnen op inzetten. Dit is een proces dat eigenlijk niet “af” kan zijn, het is eerder een constante groei. Hierdoor ontstaan er voor mij ook steeds doorgroeimogelijkheden binnen United Experts waardoor ik met veel plezier ga werken.  


Wat geeft jou voldoening in jouw job?

Als ik ’s ochtends vertrek naar het kantoor, stel ik telkens een doel voorop dat ik die dag wil behalen. Meestal gaat dit over het zo goed en snel mogelijk verhelpen van de problemen die op het pad van de collega’s komen. Hieruit haal ik elke dag mijn drijfveer, want hun problemen zijn ook mijn problemen.


"Door de vrijheid die we krijgen, merk ik dat mijn zelfstandigheid exponentieel gegroeid is." - Dakota

 

De sfeer bij United Experts en jouw team, hoe is die?

Bij mijn job als IT-medewerker zijn mijn collega’s eigenlijk mijn klanten. Maar door de hechte,  familiale sfeer bij United Experts zie ik hen niet zo. Iedereen die ik kan helpen, zie ik als een nauwe collega. Ik weet dan ook dat wanneer ik met een probleem zit, zij ook steeds voor mij klaarstaan.


Wat leerde je dankzij United Experts al bij?

Bij United Experts heb ik vanaf dag één veel vrijheid gekregen. Dit geeft je de kans om je eigen ding te doen. En ja, vallen en opstaan hoort daar ook zeker bij. Maar hierdoor merk ik dat mijn zelfstandigheid exponentieel gegroeid is. Al doende leert men, niet?


Hoe zou jij kort United Experts omschrijven?

United Experts is een onderneming zoals een onderneming hoort te zijn.