United Experts wordt United Experts Group

Na meer dan 25 jaar is onze adviesgroep zodanig geëvolueerd, dat het tijd werd om onze merknaam even onder de loep te nemen. Kruisbestuivingen met diverse ondernemingen maken ons dienstenaanbod en onze expertise steeds uitgebreider waardoor we elke dag opnieuw een stapje dichter zetten bij de groep die we vandaag zijn.

Een logische stap in ons groeitraject als groep

We zijn experten die verenigd worden in een kennisnetwerk. En om elke entiteit in onze adviesgroep dezelfde groeimogelijkheden te bieden, verkiezen we om vanaf 2022 naar buiten te komen met een aangepaste naam: United Experts Group. Een naam die beter de lading dekt en vertelt dat we een groep van experten zijn. Een logische stap in onze groei als groep.

En bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe stijl. Daarom steken we ons logo in een nieuw jasje. Meer dan ooit ontdek je de persoonlijke aanpak in ons logo, met net dat tikkeltje originaliteit. Want daar blijft onze dienstverlening voor staan. Dankzij onze kantoren over heel Vlaanderen, en ondertussen ook al twee kantoren in Wallonië, bieden we advies dicht bij de ondernemer. Bovendien ben je van ons gewend dat we de zaken vanuit een ander standpunt bekijken. Dat blijven we doen. En dat doet elk bedrijf dat deel uitmaakt van United Experts Group.

Ondernemen zit in ons hart

Ondertussen verzamelen we al 14 bedrijven in onze groep en zien we nog steeds groeimogelijkheden om ons expertise-aanbod verder uit te breiden. Het afgelopen jaar hebben we twee start-ups gelanceerd en een partner met meer dan 40 jaar ervaring in accountancy & fiscaliteit mogen verwelkomen.

Onze transformatie zal geleidelijk doorgevoerd worden. Geen bruuske overgang dus, maar steeds een aanpassing met het oog op kwaliteit. Onze dienstverlening blijft dezelfde, maar wordt telkens completer. Omdat we ervan overtuigd zijn dat een ondernemer niet geholpen is met een versnipperde aanpak.

We lanceren alvast een nieuwe website waarop je onze groep nog beter kan leren kennen. Laten we samen gaan voor meer ondernemerschap!

Ontdek onze nieuwe website

   

DEEL DIT BERICHT: