Nieuws

Kantoor te Wetteren blijft bereikbaar

Momenteel zijn er werkzaamheden in de buurt van ons kantoor te Wetteren. Hierdoor is de Biezeweg niet bereikbaar vanaf de N9. U moet dus doorrijden tot aan het kruispunt, daar slaat u linksaf in de Zuidlaan. Via de eerste straat links komt u terecht in de Biezeweg. 

Lees meer

United Experts viert 25ste verjaardag niet

Een kwart eeuw oud. Dat is alvast een mooie reden om feest te vieren. Maar dat gaan we niet doen, of toch niet uitbundig. In plaats van onszelf in de bloemetjes te zetten, gooien we het voor onze 25ste verjaardag graag over een andere boeg.

Lees meer

United Experts investeert in verdere groei op be-MINE

Sinds september 2017 vindt de adviesgroep United Experts haar thuisbasis op de be-MINE site. Het grote U-vormige kantoorgebouw combineert de mijngeschiedenis met een aangename werkomgeving voor de meer dan 60 medewerkers op de hoofdzetel van United Experts. Omdat het bedrijf sterk gelooft in de verdere groei en investering in de Limburgse economie heeft het de Passerelle, in de nabijheid van het huidige kantoor aangekocht. Met deze aankoop versterkt United Experts de verankering in Beringen.

Lees meer